Världens bästa tjej

Idag fick Savona följa med mig till jobbet då vi skulle till veterinären på återbesök. Trots att det är mycket folk på tunnelbanan så ligger hon helt avslappnad under sätet och sover, lyfter inte ens på huvudet när folk kommer och sätter sig. För snart tre veckor sedan var vi hos veterinären och konstaterade att Savona hade öroninflammation så nu har hon behandlats både med örondroppar och penicillin. Vilket tålamod hon haft med all rengöring av öronen och även med örondropparna. Kan tänka mig att det är ganska obehagligt att får droppar i öronen. Vet att jag själv tycker det kan kännas obehagligt när jag får vatten i öronen…

Ylva kunde konstatera att öronen såg riktigt fina ut så nu fick vi sluta med örondropparna. Vi passade också på att skrapa bort lite tandsten från hörntänderna, de andra såg jättefina ut! Tandskrapningen var inte Savonas favoritsysselsättning men hon fann sig i det.

Savona älskar sin veterinär! Hon har nämligen jättegott godis så det är inte helt lätt att få henne med sig därifrån ;) Hon har även väldigt bråttom att komma dit vilket känns riktigt bra då hon är en riktig bromskloss när vi ska in på Bagarmossens djursjukhus.

IMG_3086.JPG
I väntan på bussen

IMG_3087-2.JPG
Världens längsta tunga

Ha en skön dag!
Eva