Synd om matte

Idag är det faktiskt lite synd om matte som är hemma från jobbet då hon har ont i halsen och har feber. Men hon säger att jag faktiskt har varit jättesnäll idag. Det kan bero på att jag är så trött efter träningen igår och det tråkiga vädret.

Igår var jag på kurs med Marre på Lyckliga hundar. Jag älskar Marre och hennes Gisela men jag fick inte leka med Gisela för matte och Marre… så taskigt tycker jag.

Matte var inte så jätteglad på mig under den första delen av träningen som var vardagslydnad då hon tyckte att jag hade stoppat kottar i öronen. Jag ville inte gå fint i koppel eller göra något av det matte bad mig om men det fanns ju så mycket att titta och lukta på…

Men när vi fick prova på uppletande blev hon mycket gladare för då skötte jag mig mycket bättre. Det var ju så roligt! efter uppletande fick vi prova på personspår och även då blev matte stolt över mig. Jag hittade spåret direkt till och med innan den ”riktiga” starten.

När jag kom hem från kursen somnade jag direkt efter att jag ätit middagen. Jag hoppas verkligen att vi ska kunna gå på nästa tillfälle som är på onsdag men matte tvivlar på att hon kommer vara frisk till dess. Vem vet om mormor kan gå på kurs med mig, hoppas!

SIndra

För att trösta matte lite passade jag på att hoppa upp i sängen. Gäller att passa på när matte är trött för jag får tydligen inte vara i sängen och det är jag faktiskt inte annars heller.

Vi ses snart igen på nya äventyr!