Semester

Nu har jag på börjat min semester :) vilket även inneburit lite semester för Savona. Vi har njutit av fint väder och bara haft det lugnt och skönt. Träningen har vi tagit det lugnt med för att samla krafter.

Landet
I fredags åkte vi ut till min svågers föräldrars landställe för lite mys, svampplockning och det blev även lite agilityträning med min systers barn, till både deras och Savonas förtjusning.

Lördagen
Lördagen ägnades åt att rensa hemma hos mamma inför den kommande fotograferingen, visningen och försäljningen. På eftermiddagen blev det mer svampplockning med min arbetskamrat Elin. Savona var väldig nöjd med promenaden men lite besviken att hon inte fick bada eftersom hon blivit schamponerad och fått påfyllning av Spot-on, för att hålla de elaka fästingarna borta. Just i lördags vet jag inte om jag tyckte att det verkade hjälpa, tror jag plockade bort runt tio krypande fästingar.

20120730-115930.jpg
Söndag i solen
Igår mötte jag och Savona upp Neusa på Skeppsbron och tog en promenad ut till Djurgården. Savona fick ta ett litet dopp i Djurgårdsbrunnsviken efter den varma promenaden längs Strandvägen. Det var flera människor som stannade och tyckte att Savona var fin vilket såklart fick hennes matte att känna sig väldigt stolt :)
Promenaden gick vidare förbi Rosendals trädgård, men där var det alldeles för varmt och väldigt mycket folk så vi fortsatte ned och förbi Biskopsudden och bort till Waldemarsudde och Ektorpet.

20120730-122053.jpgPå Ektorpet tog vi varsin räkmacka, kaffe och delade på en muffins under tiden som vi bubblade om allt mellan himmel och jord, dåtid, nutid och framtid :)

20120730-122924.jpgSavona undrar när hennes fika kommer
När vi fikat färdigt tog vi en promenad tillbaka och skildes åt vid Berzelipark. Jag och Savona gick via Kungsträdgården och Gamla Stan. Jag köpte en glass på Kåkbrinken som vi delade på, jag åt mest :) till Savonas besvikelse.